Janicsák Veca bevallotta, hogy miért szakított néhány évvel ezelőtt a férjével

Janicsák Veca őszintén beszélt arról, hogy milyen a férjével való kapcsolata.

79679852_1190604971954855.jpg

Janicsák Veca és férje másoddöntősök lettek az Ázsia Expressz 2-ben, a győztesek Horváth Gréta és szerelme, Meggyes Dávid lettek.

Veca és férje kapott hideget-meleget a verseny ideje alatt. Janicsák Vecát azért szólták meg a kommentelők, mert szerintük csúful beszélt szerelmével, míg Ábelt azért szólták meg, mert hagyta, hogy így bánjon vele felesége. A pár szerint a kapcsolatukkal semmi probléma nincs, veszekedések minden kapcsolatban vannak.

Janicsák Veca Várkonyi Andreának adott interjút a BEST Magazinban, ahol elmesélte, nagyon fiatalon találkoztak egymással, ám kapcsolatuk nem volt mindig jó, még szakítottak is.

“Egy-két hónap volt talán, olyan tanító jellegű szakítás volt az… Nagyon fiatalok voltunk, másrészt felgyülemlett egy-két olyan dolog, amit nehéz volt kezelni. A saját mumusaival az ember csak maga tud megküzdeni, és ez Ábi esetében sem volt másképp” – mesélte őszintén Janicsák Veca.

Veca azt is elárulta, hogy ő kérte, hogy egy időre szakítsanak, hogy ez idő alatt mindenki saját maga vívja meg a harcait, de igazából soha nem tudta volna elengedni Ábelt.

“Mivel nem nagy veszekedések közepette váltunk szét, és közben végig udvarolt nekem, nem volt bennem félelem. Belátta, amiben nekem volt igazam, és én is elismertem, hogy néha azért házisárkány tudok lenni” – vallotta be Veca, aki 2017-ben házasodott össze szerelmével.

Forrás: