20+ illemtani hiányosság, amelyet ideje lenne végre súlyos büntetéssel sújtani

Az életünket olyan írott és íratlan szabályok határolják, melyek nélkül elszabadulna a káosz a Földön. Bár a legtöbb ember számára a világ legtermészetesebb dolga ezeket betartani, akadnak olyanok, akik már-már bűncselekménnyel felérő módon hagyják figyelmen kívül ezeket a szabályokat.

Megpróbáltuk csokorba szedni a mindennapok során legtöbb bosszankodást okozó illemtani hiányosságokat, melyekért egy normális világban komoly büntetés járna az elkövetőknek.

1. Bűncselekmények a konyhában

1231730587_147990800052162.jpg

3 év börtönbüntetés azoknak, akik nem nullázzák le a mikró számlálóját, miután kiveszik belőle az ételt.Életfogytiglant azoknak, akik nyitva hagyják a hűtőszekrényt. És 1 év közmunka azoknak, akik visszarakják a üres, koszos edényeket a hűtőbe, csakhogy ne kelljen elmosniuk.Teafilterrel együtt mosogatóba tett bögre.Egy év fizikai munkát azoknak, akik úgy sütik az ételeket, hogy utána nem lehet elmosni az odaégett serpenyőket.Azok, akik nem lapítják ki a palackokat és alumínium dobozokat mielőtt a szemetesbe dobják.120 nap nevelőintézetet azoknak, akik kisírják maguknak az ételt a boltban, majd nem kell nekik és ott rohad meg a hűtőben vagy a kamrában.Életfogytig tartó börtönbüntetést azoknak, akik megeszik az ételünket az engedélyünk nélkül.

2. Bűncselekmények a fürdőszobában és a WC-ben

1100490604_8810800065307.jpg

Amikor valaki leejti a földre a törölközőt és ott hagyja. Az ilyen embernek 7 napig kellene a kanapén aludni, miközben az összes lehetséges fény, a tévé, a router, a házimozi, stb. az arcába villog.Mikor zuhanyozás után valaki nem állítja vissza a vízsugarat a csaptelepre.Amikor valaki kidobja a fogkrémet anélkül, hogy megpróbálná kipasszírozni az utolsó krémet is a tubus aljáról.Amikor a WC-n ülsz, és valaki lekapcsolja a világítást, Te meg csak ülsz ott és kiabálsz, mint egy vakond.Amikor valakinél a forró víz van a hideg víz helyére kötve és fordítva.

3. Közösség ellen elkövetett bűncselekmények

390319809_1853589080006831.jpg

Büntetőjogi felelősségre vonást azoknak, akik napi 5 történetnél többet osztanak meg, és hangüzenetet küldve kommunikálnak másokkal.5 év átnevelő tábort azoknak, akik cipővel jönnek vissza a lakásba, mert „elfelejtettek valamit”. (a frissen felmosott padló csak súlyosbító körülmény)Amikor valaki nem kapcsolja le a villanyt, miután elhagyja a helységet.Amikor valaki a tiszta ágyon ül a koszos ruhájában.Amikor egy idegen lerakja a saját szemetét egy lakóépület egyébként is mindig zsúfolt, közös szemeteséhez.

4. Bűncselekmények a tömegközlekedésen

509857776_1758980800073297.jpg

Börtönbüntetést azoknak a szülőknek, akik nem tesznek semmit, miközben a gyerekük hangosan kiabál és/vagy rongál valamit utazás közben.10 szempillatépést azoknak a sofőröknek, akik indexelés nélkül váltanak sávot az utolsó épületben.

118836405_1413080008370618.jpg

,,Nem tudsz leülni, mert nekem 50 percig így kell ülnöm, kinyitott esernyővel, sajnálom." 

Amikor valaki büdös ételt eszik egy zsúfolt tömegközlekedési eszközön.Amikor az elállják az utad a mozgólépcső kijáratánál vagy a metróajtónál és forognak, mint John Travolta.Csattanós pofont azoknak, akik mind a 2 táskájukat és 5 szatyrukat az ülésre rakják, csakhogy senki más még véletlenül se tudjon leülni az egész buszon.

5. És természetesen: bűncselekmények a nyílt utcán és intézményekben.

1462963802_654080009127678.jpg

Egy hónap közmunkát azoknak, akik nem az arra kijelölt helyre dobják a cigicsikkeket.Lakatlan szigetekre száműzést azoknak, akik kihangosítva beszélnek telefonon.Amikor nem szedik össze a szart a kutyájuk után.Amikor valaki zenét hallgat az utcán az ablakod alatt éjjel 3-kor.Életfogytiglani börtönbüntetést annak, aki úgy ásít, köhög vagy tüsszent, hogy nem teszi a kezét a szája elé.Amikor 100 kassza van egy szupermarketben, de nem nyitnak újat, inkább állj csak szépen fél órát a sorban.Amikor egy vekni kenyérrel állsz a sorban, de az előtted két bevásárlókocsival álló ember mégsem akar maga elé engedni.Fegyházbüntetést azoknak, akik az utolsó utáni pillanatban kezdik el keresni az aprópénzüket, a klubkártyájukat, a kuponjaikat és a bankkártyájukat a pénztárnál.És persze, na persze…a leggusztustalanabb fajta mind közül: aki már fizetett egyszer előtted a gyorsétteremben, de visszavág eléd, mintha az lenne a világ legtermészetesebb dolga, mert elfelejtett egy szószt, sajtburgert vagy játékot a gyerekének.

Forrás: