10 meghökkentő dolog, amelyet a férfiak ellenállhatatlannak találnak a nőkben!

A legtöbben azt hiszik, hogy a férfiak fantáziáját leginkább a tökéletes alak, a keveset takaró ruhák és a falatnyi fehérneműk indítják be. Pedig a legtöbben nem ezt tartják a leginkább vonzónak egy nőben. Felsorolunk tíz olyan dolgot, amelyet a férfiak imádnak. Apróságok ezek, amelyek túlmutatnak a szelfikre kipakolt testrészeken, kacsacsőrt imitáló pózoláson, tonnányi sminken, amelyeket az igazi férfiak legfeljebb 1-2 alkalom erejéig tartanak nőiesnek és vonzónak.

Mutatjuk, mik azok az ellenállhatatlan dolgok, amelyet a legtöbb férfi imád!

Reggeli nyújtózkodások

Egy nő az otthoni, kényelmes környezetben sokkal vonzóbbnak hat, mint a magassarkú és miniruha párosítása egy buliban. Pizsamában, frissen felkelve sokkal sebezhetőbbnek, védtelenebbnek tűnnek a nők, amelyek beindítják a férfi ösztönöket.

aae90f0525151032.jpg

Kócos haj

Amikor a lányok kimozdulnak, rengeteg energiát és időt ölnek abba, hogy a hajuk tökéletes legyen, de hosszú távon a férfiak a természetességet részesítik előnyben, például a tökéletesen egyenesre kihúzott hajjal szemben. Persze ez nem azt jelenti, hogy hanyagolni kell a hajmosást és a fésülködést, mert ha már madarak költöznének be a hajkoronába, az pont ellentétes hatást váltja ki. 🙂

223d5744d0151033.jpg

Smink nélkül

Meglepetés: a férfiak nem szeretik, ha a nő úgy néz ki, mintha a sminkjére egy kis arc ragadt volna. A természetes smink, vagy a smink nélküli arc az, amit igazán szeretnek a pasik. Nincs is kiábrándítóbb, amikor megcsókolnál egy lányt, és meglepetésként ér, hogy az ajkai tocsognak a rúzsban.

87aa9735b8151034.jpg

Kerek pocak

A népszerű tévhittel ellentétben a legtöbb férfi nem a teljesen lapos, kockás hasra indul be. Nincs is szebb dolog egy kis kerek pocaknál. Ahogy Marilyn Monroe mondta: “Egy pocak nélküli nő olyan, mint egy erkély nélküli ház.” Nehéz ezzel vitatkozni.

d540816b93151035.jpg

Ráncok

A ráncok a nőket sokkal jobban foglalkoztatják mint a férfiakat. Valójában a férfiak néhány barázdától a női arcon nem ijednek meg, sőt. A ráncok tapasztalatokat, érettséget és bölcsességet mutatnak.

7af9a34f08151036.jpg

Jó étvágy

Azok a nők, akiknek az élete állandóan a diéta körül forog, nem vonzóak a férfiak számára. Az egészséges étvágy és az, hogy nem félsz megenni amit csak megkívánsz, azt mutatja hogy egészséges önbizalmad van, és nem az a legfontosabb számodra, hogy mások mit gondolnak rólad. De természetesen itt érvényesül a mértékletesség elve.

9e54b4290b151036.jpg

Szemüveg

Tizenévesként szemüveget hordani igazi tortúra, viszont felnőttként pont ellenkező hatást vált ki, egy jól megválasztott szemüvegtől igazán dögössé válik az ember. A szemüveges lányokat hamarabb észreveszik a férfiak, és két hatása van: vagy a védtelenséget vagy a magabiztosságot és függetlenséget szimbolizálják. A pasik pedig mindkettőt imádják. 🙂

030cdc7fe5151038.jpg

Bikini alatti, “barnulatlan” területek

A nők valamiért nem szeretik, ha a testükön fehéren világító területek vannak, amelyeket nem ért a Nap fénye. A valóság az, hogy a férfiakat egyáltalán nem zavarja ez a “probléma”. Sőt, a fiúk nagy része teljesen odavan a barnult és fehéren maradt terület közti éles kontrasztért.

c4b34b701a151039.jpg

Hosszú szoknyák

Egy hosszú, szélfútta szoknya egyáltalán nem kevésbé vonzó, mint a miniatűr párja. Egy hosszú szoknya olyan mint egy titok, amely csak arra vár, hogy feltárják. Ha a barátod már ezerszer látta a lábaidat, ez a ruhadarab újra és újra beindítja a képzeletét.

029ad3caf2151039.jpg

Csupasz lábak

A fiúk többsége megmagyarázhatatlanul vonzónak tartja a nők csupasz lábait. Elmúltak már azok az idők, amikor a nő mezítlábát csak házasság után láthatta a férfi. Hála az égnek! 🙂

92c9cfac9e151040.jpg

Forrás: